THE BOX MAMA

Vår mammamage-träning är uppdelad i steg 1 och 2

The Box Mama steg 1
Denna kurs är till för dig som är mamma som vill komma i gång med träningen efter graviditet och förlossning. Om du har vana av att träna sedan tidigare eller inte spelar ingen roll! Här börjar vi från början och lägger bland annat fokus på andning, hitta kontakten i de djupa magmusklerna och att stärka bäckenet.

Kursen pågår under sju veckor. Träningen stegras utifrån en tydlig progression och förbereder dig för en aktiv vardag och fortsatt träning i Mama steg 2 och våra andra pass på Boxen.

Nästa kursstart: 9 maj 2023.
Passen hålls tisdagar klockan 09.00

The Box Mama steg 2
Denna kurs är för dig som redan har kommit i gång med träningen och är redo för lite mer utmaning men ändå vill bibehålla fokus på andningen och att stärka bål och bäcken. Passet påminner om våra vanliga WODar men med anpassade övningar som utmanar bland annat dina bäckenbottenmuskler och ditt magstöd.

Mama steg 2 passar lika bra för dig som precis genomfört Mama steg 1 som för dig som fått barn för några år sedan.

Nästa kursstart: I höst. Mer info kommer.

Anmälan: Du anmäler dig till kurserna genom att köpa den kurs som passar dig under fliken ”bli medlem” i kategorin ”kurser” https://theboxsandviken.se/bli-medlem/

The Box Mama leds av coach Jennie som har lång erfarenhet av mammamage-träning. Har du frågor? Kontakta henne på Jennie@theboxsandviken.se