TRÄNINGSPASS

Alla våra pass utförs i grupp. Du bokar enkelt ditt träningspass här eller via Wondr. Passen leds utav någon av våra erfarna coacher som alltid börjar med att förklara och visa övningarna samt hjälpa dig att anpassa och skala övningar.

WOD – Workout Of The Day

Varje vardag har vi en ny WOD på schemat. Passet är 50 minuter och delas upp i fyra olika delar: Warm up – Du förbereder kroppen med för passet relevanta övningar. Accessory – Du genomför generellt två olika övningar som syftar till att förbättra exempelvis rörlighet, balans eller effektutveckling. Strength/weightlifting/strongman – Du fokuserar på teknik och att lära kroppen att generera kraft i olika baslyft, komplex eller medley. Metcon – Du höjer intensiteten, sänker vikterna och arbetar nära din maxkapacitet.

TeamWOD

En WOD som genomförs i team om två där ni samarbetar för att genomföra ett givet antal repetitioner i olika övningar under en bestämd tid. Passet är intensivt och blandar både övningar som fokuserar på styrka och uthållighet.

TeamWOD Basic

En WOD som genomförs i team om två där ni samarbetar för att genomföra ett givet antal repetitioner i olika övningar under en bestämd tid. Passet består av grundläggande rörelser, låga repsantal och delas in i intervaller med vila emellan.

TeamWOD Family

Ett WOD för hela familjen med enkla och roliga övningar som delas in i intervaller med vila emellan. I teamet kan ni vara allt ifrån en förälder och ett barn till hela familjen.

HIIT – High Intensity Interval Training

Högintensiv intervallträning i ungefär 20–25 minuter. Under passet arbetar du nära din maxkapacitet under ett givet antal kortare intervaller som varvas med vila. Passen består av ett fåtal olika övningar som kan vara både konditions- och styrkebaserade och du väljer själv vilka vikter du vill arbeta med utifrån ditt mål eller dagsform.

Cardio

Högintensiv konditionsträning som syftar till att höja din maximala syreupptagningsförmåga. Passet är 50 minuter och delas oftast upp i intervaller med vila emellan. Du genomför olika pulshöjande övningar med och utan redskap och blandat med rodd, stakning och cykling på våra cardio-maskiner.

Endurance

Uthållighetsträning som syftar till att öka din förmåga att motstå trötthet och bibehålla styrka och koncentration en längre tid. Passet är 90 minuter och du arbetar i olika pulszoner, oftast mellan 60–85% av din maxpuls.

Weightlifting

Teknikträning i tyngdlyftning. Passet är 50 minuter och var annan vecka fokuserar det på tekniken i snatch eller på clean and jerk.

Powerlifting

Teknikträning i styrkelyft. Passet är 60 minuter och var tredje vecka fokuserar det på tekniken i back squat, bench press eller på deadlift.

Mobility

Mobilitetsträning som syftar till att öka din rörlighet, balans, koordination och statiska styrka. Passet är 30 minuter och din coach instruerar och utför alla rörelser samtidigt som dig under passet.

Spinning

Cykling på spinningcykel med variation i motstånd och hastighet. Passet är 45 minuter och din coach instruerar och utför passet tillsammans med dig. 

AVBOKA PASS

Om du inte vill eller kan gå på passet avbokar du det själv senast två timmar innan passet startar. Detta är för att eventuella reserver ska få möjlighet att gå på passet i stället.

Om du inte kommer på ett bokat pass debiteras du en avgift på 50 kr. Om du plötsligt skulle få förhinder och inte kan komma på ditt bokade pass kontaktar du oss via info@theboxsandviken.se eller via våra sociala medier så avbokar vi passet åt dig.