VÅR GRUNDTANKE

Vår grundtanke är att The Box ska vara en plats för gemenskap, träningsglädje och personlig utveckling!

GEMENSKAP

Vi är övertygade om att alla människor mår bättre av att fylla livet med fysisk aktivitet och gemenskap med andra och vill därför ge dig en plats för just det. I Boxen möts du av en familjär stämning, erfarna coacher och mängder av träningsglädje. Här svettas och utvecklas vi tillsammans!

TRÄNINGSGLÄDJE

Hos oss utförs nästan all träning i grupp och passen leds av någon av våra coacher. Du kan välja mellan ett stort utbud av olika pass som alla syftar till att gynna naturliga rörelsemönster och utveckla din fysiska förmåga. Vi tycker att det är viktigt att alla känner sig välkomna att träna hos oss oavsett nivå och förutsättningar och ser därför till att uppläggen i alla våra pass går att anpassa utifrån dig och dina mål. Vi anser att träning ska vara rolig men också säker och därför har våra coacher teknik och utförande i fokus men vi vet också att när tekniken sitter så blir det bara ännu roligare!

PERSONLIG UTVECKLING

Något som vi tycker är ännu häftigare än en klockren bar muscle up eller en riktigt tung back squat är när du som medlem växer mentalt. Vi tycker att det är helt fantastiskt att få följa dig och din resa i träningsvärlden och att få stå bredvid när du vågar hoppa upp på en låda eller klättra i ett rep första gången. Då växer vi med dig!

Vi vill helt enkelt att The Box ska vara en plats dit du vill komma ofta, både för att träna och för att umgås. Vi vill ge dig personlig träning i grupp och få dig att utvecklas, trivas och att längta till nästa pass. Vi kommer att göra vårt bästa för att ditt besök hos oss ska skapa mervärde – själva träningen får du gör själv, men vi är med dig, alla dagar i veckan.